Violeta Hysa: Atë ditë kur shkova tek shtëpia, mora gocat dhe dola jashtë për momentin se djali ishte në gjumë. Ishte ora 5 pasdite, i mora gocat thashtë të blija bukë dhe gjëra, të bëja darkën. Kur pashë njerëzit që po vraponin, hyra brenda, por kishte marrë shtëpia flakë nga korrenti, nuk ishin instalimet e mira. Jun 15, 2014 · 50+ videos Play all Mix - Elita 5 - Per Nenen YouTube 🔥 HOW to GRILL a STEAK by Master Chef Robert Del Grande - Duration: 9:01. OPTFOOD Recommended for you

With over 150 authors and more than 2000 poetries, Poezishqip.com is the largest Albanian and most vibrant poetry community. Our community is built on the belief that poetry is a powerful form of creative self expression and that each person deserves to share their own personal message with the world. Jun 15, 2014 · 50+ videos Play all Mix - Elita 5 - Per Nenen YouTube 🔥 HOW to GRILL a STEAK by Master Chef Robert Del Grande - Duration: 9:01. OPTFOOD Recommended for you